Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Man aangehouden voor diefstal parfum | |
De politie heeft donderdagavond 23 september een 62-jarige Apeldoorner aangehouden voor winkeldiefstal. De man werd op heterdaad betrapt toen hij parfum wegnam bij een parfumerie aan de Hoofdstraat in Apeldoorn.


Surveillerende agenten in burgerkleding zagen dat de man parfum wegnam uit een bak voor een parfumerie aan de Apeldoornse Hoofdstraat. Zij hielden de man direct aan een hebben hem overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. Op winkeldiefstal van producten met een totaalwaarde tot vijftig euro staat een boete van 150 euro. De Apeldoorner kan na verhoor met een bekeuring op zak weer naar huis.

|     |Apeldoorn - Beroving                                      |

Op donderdagavond 23 september is de politie een onderzoek gestart na een beroving vanuit een woning aan de Fahrenheitstraat in Apeldoorn. Er is onder andere een portemonnee buitgemaakt.


De politie ontving de melding rond 20.30 uur. Een onbekende man had vanuit een woning aan de Fahrenheitstraat onder andere een portemonnee weggenomen. De man zou met een steekwapen de woning zijn binnengedrongen toen de bewoonster bij haar deur even stond te praten. Hij nam de buit mee en sloeg vervolgens via de Boerhaavestraat op de vlucht richting de Parken. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

|     |Apeldoorn - Lastige klant aangehouden                     |

De politie heeft donderdagmiddag 23 september een 48-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij zich zeer agressief gedroeg bij een werkloket aan de Deventerstraat in Apeldoorn.


Het voorval is rond 14.50 uur bij de politie gemeld. De Apeldoorner zou zich erg agressief hebben gedragen bij de organisatie. Hij had onder andere spullen van de balie op de grond gegooid en gedroeg zich dreigend ten opzichte van het personeel. De man verliet het gebouw na het voorval. Beveiligers gingen achter de man aan. Zij belden de politie en gaven door waar de Apeldoorner liep. Hierdoor konden agenten de man korte tijd later aan het Kanaal Noord aanhouden. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. De man kon na verhoor met een bekeuring op zak naar huis.

|     |Apeldoorn - Geld gestolen                                 |

Op donderdagmorgen 23 september is een 47-jarige vrouw uit Apeldoorn van geld beroofd nabij de parkeerplaats aan de Brinklaan in Apeldoorn. De politie heeft de diefstal in onderzoek.


Het incident is rond 09.00 uur bij de politie gemeld. De vrouw parkeerde kort daarvoor haar auto op het parkeerterrein aan de Brinklaan. Toen zij vanaf de parkeerplaats richting de Brinklaan liep is zij door een onbekende man geduwd. De vrouw had haar portemonnee nog in haar hand. De man pakte de portemonnee af, en nam daar geld uit. De vrouw wist haar portemonnee vervolgens weer terug te krijgen. De onbekende man ging er vervolgens met het geld vandoor. De politie heeft de diefstal in onderzoek.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --