Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-09-2010

Politie haalt automobilist met slok teveel van de weg

NIEUWENDIJK - De politie heeft vanmorgen tegen 02.00 uur op de rijksweg een 45-jarige automobilist uit Nieuwendijk aangehouden voor het rijden onder invloed. Tijdens een reguliere controle bleek dat de man onder invloed verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 445 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

SLEEUWIJK - In het Olmenhof hebben agenten tegen middernacht een 49-jarige automobilist uit Sleeuwijk aangehouden. Ook hij verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest bij hem wees uit dat hij 340 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Minderjarigen rollen portemonnee Oosterhoutse

OOSTERHOUT - De politie heeft gistermiddag twee meisjes van 12 en 16 jaar, woonachtig uit Oosterhout en Zwijndrecht aangehouden. Beiden worden verdacht van zakkenrollerij. Ze zijn op het bureau ingesloten.

Gistermiddag rond de klok van 17.00 uur bemerkte een 67-jarige vrouw uit Oosterhout dat drie meisjes belangstelling toonden tijdens het pinnen in een winkel in het Arendshof. In een andere winkel lukte het drietal het haar portemonnee te rollen. Een klant in de zaak zag dit gebeuren en sloeg alarm. De meisjes kozen het hazenpad. Een
beveiligingsmedewerker lukte het samen met een getuige twee van de drie staande te houden. De politie werd geïnformeerd die het duo meenam naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in naar het derde meisje.

Kinderen getuigen mishandeling moeder

WAALWIJK - De politie heeft gisteravond in een woning in Waalwijk een 43-jarige Waalwijker aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 30-jarige vrouw te hebben mishandeld. De man is op het bureau in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Tegen 21.00 uur ontving de politie de melding van een huiselijk geweld in een woning in Waalwijk. De bewoonster was de woning uit gevlucht. Ter plaatse spraken de agenten met haar. Ze gaf aan dat haar man haar mishandeld had. Dit zou gebeurd zijn in bijzijn van twee kinderen van 3 en 7 jaar. De politie trof de man in de woning aan en hield hem aan.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 24-09-2010 13:12 | © Regio Midden en West Brabant |