Medisch Centrum Alkmaar

Feestelijke kraammarkt bij verloskunde MCA

Vol verwachting is er naar uitgekeken en nu zijn ze er: de nieuwe geboortekamers*! Alle reden voor een klein feestje en daarom pakt de afdeling verloskunde uit met een kraammarkt op zaterdag 13 november, onder de noemer 'Wij zorgen ervoor dat het nog beter bevalt in MCA!'.

programma
Tijdens de kraammarkt kunnen belangstellenden met een rondleiding de nieuwe geboortekamers bewonderen, informatiestands bezoeken en presentaties bijwonen. Er is onder andere informatie te vinden over bevallen in het MCA, borstvoeding, keizersnede, neonatologie en kraamzorg. Ook zijn er modeshows met hippe positiemode en wordt make-up advies gegeven. Verder zijn er geboorteborden en -kunst te zien.

toegang gratis
De kraammarkt is tussen 10.00 en 16.00 uur geopend. U vindt de kraammarkt op de eerste verdieping, in de lounge en Pieter van Foreestzaal (015) én op de verloskamers (338). De toegang is gratis.

meer informatie
Een overzicht van het volledige programma vindt u binnenkort op deze website.
Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: kraammarkt@mca.nl.

*Geboortekamers zijn sfeervolle kamers waar kraamvrouwen en hun partner vóór en na de bevalling prettig kunnen vertoeven. De ruimten zijn in een handomdraai om te toveren tot volwaardige verloskamers, mét alle benodigde instrumenten en apparatuur. Een aanwinst voor de afdeling verloskunde.