Ingezonden persbericht

Runes of Magic muziekvideo nu beschikbaar
* Van Canto en Frogster brengen speciaal Runes of Magic nummer uit -

BERLIJN, 24 September 2010 -- Frogster heeft vandaag de muziekvideo voor het lied, Magic Taborea, uitgegeven. De zeskoppige band brengt hun unieke stijl van vocale rock naar Taborea, de magische wereld van de MMO Runes of Magic.

Na het uitbrengen van hun eerste albums, A Storm to Come, Hero en Tribe of Force, heeft de Duitse acapella metal band hun studio's in de buurt van Frankfurt verlaten om hun iegen lied te componeren voor de prijswinnende online role-playing game Runes of Magic. Het lied, genaamd Magic Taborea, brengt de luisteraar naar de magische wereld van het spel en laat ze fantastische avonturen ervaren, samen met heldhaftige strijders. Met hoge kwaliteit, verbindt de muziekvideo de echte wereld vakkundig met de virtuele wereld en geeft de metal band de kans om de wereld van Taborea in eigen persoon te betreden.

Het huidige album, Tribe of Force, waar Magic Taborea op te vinden is, is het gelukt om meteen na de release, de Duitse album charts te halen en is vol met gastoptredens zoals Rage guitar hero Victor Smolski en Tony Kakko van Sonata Arctica.

Voor meer informatie over de muziekvideo Magic Taborea en meer informatie over Van Canto, bezoek de officiële Runes of Magic website: www.runesofmagic.com/nl/videos.html



Ingezonden persbericht