Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kink FM-dag op muziekzender Xite

Hilversum, 22 september 2010 | Aanstaande vrijdag staat muziekzender Xite de hele dag in het teken van Kink FM, vanwege het 15-jarig bestaan van het landelijke radiostation voor je dagelijkse verse pop- en rockmuziek.

Vanwege de 15e verjaardag van Kink FM staat Xite op 24 september de hele dag in het teken van de pop en rockzender. 24 uur lang zendt Xite ondermeer het beste uit de 'Kink 1500', een marathonuitzending van het Kink TV-programma 'Plug de Band' én het beste uit de 'Kink 40' uit. Xite is in heel Nederland te ontvangen op UPC kanaal 618 en Caiway kanaal 57 en natuurlijk via xite.nl.

Jantien van Tol, station manager Kink FM: "Ik vind het erg leuk dat wij het 15-jarig bestaan van Kink FM op Xite kunnen vieren. Hierdoor kunnen onze luisteraars genieten van de steengoede videoclips die gemaakt zijn bij de pop en rockmuziek die wij dagelijks draaien! Ook de gasten van Crystal Ball, het feest dat Kink FM samen met LiveXS vanwege haar jubileum geeft, kunnen de uitzendingen volgen op schermen in de Melkweg."

Kink FM op Xite
Iedere avond zie je op Xite de beste pop en rock in Kink TV tussen 23.00 en 02.00 uur.

Kink FM
Kink FM is het landelijke radiostation voor je dagelijkse verse pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal en KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.


---

Noot voor de redactie |