Ingezonden persbericht


BENOEMINGEN BIJ SCHADEAFDELING VAN ACE EUROPE IN DE BENELUX

Rotterdam, 24 september 2010 - ACE Europe benoemt Peter Schellevis (53) per 1 oktober tot Claims Manager-Technical, Continental Europe EIL & Benelux Claims. Binnen ACE Europe wordt Schellevis technisch verantwoordelijk voor schadeafhandeling op het gebied van milieuaansprakelijkheid. De milieuaansprakelijkheidsportefeuille van ACE maakt sinds de introductie van de Europese milieuaansprakelijkheidsrichtlijn (2004/35/EG) en de omzetting van deze richtlijn in de lokale wetgevingen in Europa een enorme groei door.

Schellevis zal het Europese team van specialisten op het gebied van milieuaansprakelijkheid leiden en richting geven. Daarnaast blijft hij binnen de Benelux, voor alle productlijnen, als manager technisch inhoudelijk verantwoordelijk voor correcte afhandeling van schaden binnen de Benelux.

Schellevis is in oktober 2003 bij ACE Europe in dienst getreden als Financial Lines Claims Manager en heeft daarna meerdere management functies binnen de Claims Organisatie in de Benelux vervuld.

ACE Europe benoemt tevens per 1 oktober Alan Chambers (40) als Claims Manager Benelux. Chambers zal de Claims afdeling operationeel leiding geven. Hij is in april 2009 bij ACE in de Benelux in dienst getreden als Operational Claims Manager en heeft sindsdien belangrijke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van efficiency en proces management. Dit zorgde voor een verbeterde service voor ACE-verzekerden op het gebied van onder andere de afhandelingsnelheid van kleinere en minder complexe schaden.

# # #
Over ACE
De ACE Group verzekert al 25 jaar de vooruitgang van bedrijven en is leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren in 53 landen bedient de verzekeraar diverse groepen nationale en internationale klanten in ruim 170 landen.

ACE European Group Limited, een divisie van de ACE Group of Companies, heeft twintig Europese vestigingen en licenties om te opereren in 29 Europese landen.

In de Benelux opereert het bedrijf onder de handelsnaam ACE Europe. Vanuit haar kantoren in Antwerpen, Brussel en Rotterdam biedt ACE Europe industriële schadeverzekeringen via de divisie Property & Casualty, en personenverzekeringen via de divisie Accident & Health / Life / Personal Lines.

Meer informatie vindt u op www.aceeurope.nl.