Gemeente Halderberge


Burgemeester neemt afscheid

Per 1 oktober 2010 neemt de heer A.F.W. Osterloh, na bijna 25 jaar het ambt van burgemeester te hebben bekleed, afscheid als burgemeester van de gemeente Halderberge. Hij vervult deze functie vanaf het ontstaan van de gemeente in 1997. Daarvoor was hij gedurende elf jaar burgemeester van Hoeven, dat sinds 1997 tot de gemeente Halderberge behoort.

Personeel
Het personeel wordt in de gelegenheid gesteld persoonlijk afscheid te nemen van de burgemeester en zijn vrouw op donderdag 23 september 2010 om 15.30 uur.

Bijzondere raadsvergadering
Op vrijdag 24 september 2010 vindt een bijzondere raadsvergadering plaats. Deze begint om 14.00 uur. Aansluitend krijgen de genodigden gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van de heer en mevrouw Osterloh. Bijzondere raadsvergadering en receptie vinden plaats in het Gemeentehuis van Halderberge, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Openbare receptie
Op 24 september vanaf 19.30 uur is er een feestelijke openbare afscheidsreceptie voor de inwoners van de gemeente Halderberge. Deze vindt plaats in de Kapel van de Broeders van Saint Louis te Oudenbosch.