Supply Chain Council kondigt regionale bijeenkomsten aan in Amsterdam en Brussel

HOUSTON (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100924 --

Als onderdeel van een wereldwijde reeks van regionale leiderschapsbijeenkomsten heeft Supply Chain Council (SCC, www.supply-chain.org) twee bijzondere evenementen aangekondigd voor toevoerketenbeheerders in Amsterdam (4 november 2010, Abbey Business Centres) en Brussel (5 november 2010, Hotel Montreal België).

“Bedrijven hebben flexibele en kosteneffectieve toevoerketens nodig om te kunnen reageren op de groeiende, maar nog steeds onvoorspelbare, consumentenvraag”, aldus Caspar Hunsche, onderzoeksdirecteur bij SCC. “Deze bijeenkomsten in Amsterdam en Brussel zullen lokale bewindvoerders van bedrijven samenbrengen om meer te leren over wat ze kunnen doen om hun werkzaamheden te stroomlijnen en alerter te worden.”

Hunsche zal gastheer zijn bij de regionale bijeenkomsten, waarbij de voertaal Nederlands zal zijn. Overige presentatoren zijn onder andere Jan Heerema, Business Development Director SCM voor SAP Nederland B.V., die zal spreken over de ontwikkeling tot informatiegestuurd bedrijf. Hij zal uitleggen hoe men een geïntegreerde benadering kan toepassen bij het verzamelen en analyseren van prestatiemetrieken op het gebied van financiën en de toevoerketen, en deze koppelen aan de planning en uitvoeringsprocessen.

Daarnaast zal William Lombaerts van de LEAD, een gekwalificeerd SCOR-instructeur, een discussie leiden over de recente SCOR 10.0 updates (www.supply-chain.org/about/scor). SCOR 10.0 geeft een toelichting op de toeleverketen-prestatiemetrieken, de processen en de beste praktijken in SCOR 9.0, en introduceert gedetailleerde vaardigheidseisen voor werknemers.

"SCOR 10.0 voegt de technische vaardigheden, de geschiktheid en de ervaring toe die nodig is om een effectieve toeleverketen te beheren. De verbeteringen stellen beheerders van toeleverketens in staat de vaardigheden van hun mensen en de organisatorische structuur op één lijn te krijgen met hun strategische doelstellingen", aldus Hunsche.

Er zijn geen registratiekosten mee verbonden, maar deelnemers dienen zich wel vooraf in te schrijven. Kijk voor gedetailleerde agenda- en registratie-informatie op de website van SCC: www.supply-chain.org/events (of ga rechtstreeks naar: www.supply-chain.org/2010-11-amsterdam of www.supply-chain.org/2010-11-brussels). Voor vragen kunt u contact opnemen met SCC via het telefoonnummer +1 202 962 0440 of een e-mail sturen naar info@supply-chain.org.

OVER SUPPLY CHAIN COUNCIL

Supply Chain Council (Houston, www.supply-chain.org, +1 202 962 0440) is een wereldwijde non-profit organisatie die ledenorganisaties helpt drastische en snelle verbeteringen toe te brengen in de toeleverketenprocessen. SCC werkt volgens het Supply Chain Operations Reference (SCOR®)-model, het meest geaccepteerde kader van de toeleverketenbeheergemeenschap voor het beoordelen en vergelijken van toeleverketenactiviteiten en prestatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
voor Supply Chain Council
Elizabeth Vudhiwat, +1 214-744-6188

elizabeth@mpdventures.com