Ingezonden persbericht


ARTSTART brengt Caleidoscopia van Lisette Huizenga naar de Woonbeurs 2010

Amsterdam, (datum)- Op de Woonbeurs 2010 toont ARTSTART het bijzondere kunstwerk Caleidoscopia van Lisette Huizenga. Speciaal voor deze gelegenheid brengt ARTSTART twee Limited Editions uit van het kunstwerk. Het levensgrote kunstwerk en de Limited Editions zijn te bekijken in de Designhal, hal 11, van de Woonbeurs van zaterdag 24 september tot en met zondag 3 oktober in de RAI Amsterdam.

Caleidoscopia is een magisch en exclusief kunstwerk van de succesvolle kunstenares Lisette Huizenga. Lisette laat zien dat een schilderij niet perse met verf gemaakt hoeft te zijn. Met behulp van trompe l'oeuil-techniek creëert zij een onbegrensde ruimtelijkheid in een begrensde ruimte. De afbeeldingen op de wanden wekken de illusie van een doorlopende ruimte waar de wanden van de Caleidoscopia stoppen. De echte meubels lijken veel langer doordat ze doorlopen in de muur en de vloer lijkt van glas waardoor een denkbeeldige benedenruimte wordt gecreëerd. Je kunt uren naar het werk kijken en er steeds weer nieuwe dingen in ontdekken.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft ARTSTART in samenwerking met Lisette Huizenga twee bijzondere Limited Editions toegevoegd aan de ARTSTART Limited Edition collectie. Lisette rijgt op een wonderlijke manier natuur, architectuur, illusie en werkelijkheid aan elkaar. De Limited Editions worden getoond op de Woonbeurs 2010 in de naastgelegen stand 11-040b van ARTSTART.

Naast de Limited Editions van Lisette Huizenga kan je in de stand van ARTSTART ook andere Limited Editions uit de collectie bekijken. ARTSTART Editions zijn authentieke kunstwerken in een gelimiteerde oplage oplopend van 30 tot 100 stuks. Hierdoor zijn de prijzen toegankelijk. Ze zijn er in verschillende stijlen, maten en prijzen, van zowel beginnende als gerenommeerde kunstenaars waarbij kwaliteit hoog in het vaandel wordt gehouden.

De ARTSTART Limited Edition collectie is een onderdeel van ARTSTART, het online kunstplatform voor kwalitatieve hedendaagse kunst. ARTSTART heeft als doel de kunstmarkt transparanter te maken voor een breed publiek. Naast de online expositie en verkoop van hedendaagse kunst organiseert ARTSTART op regelmatige basis evenementen waar kunstliefhebbers de kunst in het echt kunnen beleven. Het brengen van Caleidoscopia naar de Woonbeurs 2010 is één van de voorbeelden.

Neem voor meer afbeeldingen of voor high-resolution afbeeldingen contact op met ARTSTART via onderstaande contactgegevens.




Ingezonden persbericht