Een Droomleven, nieuwste boek van psychotherapeuten Sterk en Swaen


Een droomleven: Je ideale toekomst begint nu!

UTRECHT, 20100811 -- `Als ik een miljoen win in de Staatsloterij, dan weet ik het wel. Ik ga eerst reizen, dan verhuizen en de rest zet ik op de bank voor later.' Dromen is leuk, maar de kans dat dit gebeurt is natuurlijk heel klein. Moet je dan de rest van je leven wachten op iets wat nooit gaat gebeuren? Nee, stellen Fred Sterk en Sjoerd Swaen, twee Nederlandse psychologen-psychotherapeuten, in hun nieuwe boek Een droomleven.

Veel mensen zijn vooral bezig met wat anderen van ze vinden en wat er morgen nog moet gebeuren. In Een droomleven willen Sterk en Swaen laten zien dat het belangrijk is om je eigen dromen te durven benoemen en nu al de eerste stap te zetten van je wensgevoel naar een betere realiteit.

We kennen genoeg voorbeelden van liefde, geluk en overvloed bij anderen, maar vaak denken we er zelf geen recht op hebben. Waarom niet? Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe groter je kansen op geluk. Vertel je wensverhaal en leef ernaar. Durf het te denken, durf het te dromen.

Een droomleven leert je hoe je een duidelijk plan maakt om die stap te nemen. Het is een helder en nuchter geschreven boek dat je uitdaagt om je eigen gedachten en gedrag te toetsen, én om actie te ondernemen. Sterk en Swaen werken met de meest recente, bewezen effectieve technieken uit de positieve psychologie en cognitieve gedragstherapie. Uiteraard putten zij ook uit hun eigen praktijkervaring als psychotherapeut.

Over de auteurs
Fred Sterk en Sjoerd Swaen zijn, naast hun werk als psychotherapeut, auteurs van een reeks succesvolle zelfhulpboeken, waaronder de bestseller Denk je sterk (85.000 exemplaren verkocht!). Hun boeken worden op grote schaal gebruikt in de hulpverlening, door studenten en in het bedrijfsleven.

Een droomleven
Fred Sterk & Sjoerd Swaen
ISBN: 9789021548289
160 pagina's
Prijs: 19,95 euro

Verschijningsdatum: 24 september 2010
Kosmos Uitgevers





ingezonden persbericht