Gemeente Urk

Burendag 2010. Een goed idee voor de buurt

Met de buurt een leuke activiteit organiseren? Het kan tijdens Burendag 2010! De landelijke feestdag waarop buren in heel Nederland met elkaar in contact komen.

Op zaterdag 25 september 2010 nodigen het Oranje Fonds en Douwe Egberts iedereen uit om goede ideeën voor de buurt te bedenken en uit te voeren! Doet u ook mee?

Â

Burendag. Een goed idee voor de buurt

Nodig uw buren uit voor een `Buurtbrainstorm' en bedenk onder het genot van een kopje koffie samen goede ideeën voor uw buurt. Moet het schoner worden of juist gezelliger? En wilt u dan zwerfvuil opruimen, bloemen planten, een buurtbankje plaatsen of gewoon een gezellige activiteit organiseren voor jong en oud? Het Oranje Fonds stelt voor ieder goed plan maximaal ⬠500,- beschikbaar.


Aanvragen?

Ga naar www.burendag.nl voor het speciale formulier om geld bij het Oranje Fonds aan te vragen. Hier vindt u ook allerlei tips en ideeën van andere buurten in Nederland. Ook kunt u zelf anderen inspireren door uw activiteit op de website te plaatsen. Het Oranje Fonds ondersteunt normaal geen eendaagse activiteiten, maar maakt voor Burendag een uitzondering. Profiteer hiervan!

Op de foto ziet u Prinses Màxima, beschermvrouwe van het Oranje Fonds, bij de start van de landelijke campagne Burendag 2010 in Utrecht.