Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Zeddam - Vier mannen aangehouden na vechtpartij           |

De politie heeft in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september een 52-jarige man uit Steenwijk aangehouden op verdenking van mishandeling. De man was betrokken bij een vechtpartij aan de Bovendorpstraat in Zeddam. Drie andere mannen zijn aangehouden nadat zij niet voldeden aan een vordering van agenten.


De politie kreeg omstreeks 02:20 uur de melding van de vechtpartij. Een 17-jarige jongen raakte hierbij gewond. Een 52-jarige man uit Steenwijk is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Drie andere mannen, 24-jaar en 30-jaar uit Steenwijk en een 35-jarige man uit Zeddam, zijn aangehouden nadat zij niet voldeden aan een vordering van agenten om hun weg te vervolgen. Na meerdere malen aanspreken bleven de mannen staan. Hierop zijn zij meegenomen naar het politiebureau. Nadat proces-verbaal is opgemaakt zijn zij in vrijheid gesteld. De 52-jarige is ingesloten voor nader verhoor.

|     |Borculo - Man aangehouden voor vernieling bij cafetaria   |

De politie heeft in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september een 19-jarige man uit Borculo aangehouden voor het vernielen van een terrastafel van een cafetaria aan de Steenstraat in Borculo.


De politie kreeg omstreeks 00:40 uur de melding van de vernieling. Dankzij een goed signalement kon de man even later worden aangehouden op de Wildenbirchseweg in Ruurlo. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding en bedreigde hierbij een agent. Hij is ingesloten voor nader verhoor. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |'s Heerenberg/ Montferland - Automobilisten onder invloed |

De politie heeft zaterdagavond 25 september twee automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van een 37-jarige man uit Braamt is ingevorderd. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 20:15 uur een 48-jarige automobilist uit Hoogvliet op de Immenhorst in 's Heerenberg rijden. De automobilist viel op doordat hij een aantal keer geen richting aan gaf. De man is staande gehouden en bleek onder invloed van alcohol. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse en blies een promillage van 0,8. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Omstreeks 20:30 uur zagen agenten dat een automobilist op de Wijnbergseweg in Montferland opvallend rijgedrag vertoonde. Hij remde krachtig en trok hard op. Ook slingerende hij over de weg. De man negeerde een stopteken en werd op de Landweerswal tot stoppen gedwongen. De 37-jarige man weigerde om mee te werken aan een blaastest en is meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau blies de man een promillage van 2,1. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

|     |Doetinchem - Jongen gewond na rijden op quad              |

Een 20-jarige jongen uit Doetinchem is zaterdagavond 25 september gewond geraakt nadat hij op de Spinbaan in Doetinchem met een quad tegen een muur aanreed. De jongen is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 22:00 uur de melding dat de jongen met een quad tegen een muur aan was gereden. De jongen raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --