F&L Publishing presenteert Nederlands Porsche-magazine 'Total 911'

Publicatietijd: 27/09/2010 22:55

Direct het grootste magazine in Nederland met alle wetenswaardigheden en het nieuws over Porsche voor eigenaren en liefhebbers
-Eerste nummer nu in de winkel met speciale introductieprijs
-F? Publishing breidt bladenpakket uit

Nijmegen, 27 september - F? Publishing, de vooraanstaande Nederlandse uitgever van diverse magazines waaronder het snel groeiende autoblad van Nederland, Auto Review, en de recent gelanceerde titel Smartphone Magazine, brengt deze maand het eerste nummer van Total 911 uit. Dit Porsche-magazine van F? is een 'must' voor de Porsche-liefhebber. En niet alleen de gelukkigen die zo'n Porsche uit Zuffenhausen bezitten en/of rijden, maar ook voor iedere Porsche-fan. Vanaf vandaag ligt het nieuwe Porsche-magazine in de schappen voor een speciale introductieprijs.

Het Porsche magazine wordt gemaakt door hetzelfde team van redacteuren en vormgevers dat ook verantwoordelijk is voor het automaandblad Auto Review, dat zich mag verheugen in een continu groeiende lezersgroep. Arjan Kropman, hoofdredacteur van Total 911: "Net zoals bij Auto Review zijn wij er in geslaagd de ideale partner te vinden om er voor te zorgen dat het magazine bol staat van de beste artikelen op Porsche-gebied. Wij werken daarvoor samen met de Engelse redactie die al geruime tijd als echte Porsche-liefhebbers en -kenners het succesvolle Engelse magazine Total 911 maken. De Britse redactie staat bekend om zijn uitmuntende fotografie naast de encyclopedische kennis van Porsche en Porsche-modellen. Veel waardering oogsten de afwisselende en interessante reportages, waardoor het magazine compleet en uitstekend leesbaar is."

In Total 911 komen alle Porsches aan bod, van de 911 tot de snelste autosportversies. De redactie vat de titel van het magazine dan ook heel letterlijk op: 'Total' staat voor het totaalplaatje rond Porsche.

Eerste nummer
In het eerste nummer van Total 911 gaat de aandacht uit naar de Porsche 911 GT2 RS en de 964 Cabrio, waarmee een tocht naar het heerlijke stuurgebied, de Eifel, is gemaakt. Ook komt de nieuwe Porsche 911 Turbo S aan bod, die naar verwachting driekwart van de turboverkopen voor zijn rekening gaat nemen. Een goed voorbeeld van sfeervolle 'human interest' artikelen is de reportage over de trip met de 997 Carrera S naar Brooklands en Reims-Gueux, twee van de beroemdste circuits ter wereld. Total 911 rijdt met deze fabuleuze Porsche van het ene circuit naar het andere om te kijken wat er over is van hun oude glorie, want ze worden beide - helaas - niet meer gebruikt. Maar ook andere, lifestylegeoriënteerde zaken komen aan bod in Total 911, zoals een artikel over horloges van onder meer Porsche Design, Edox en Oris en de Wajer Osprey, een snelvarend motorjacht ontworpen door een Porsche-rijder.

Total 911 op de iPad
Bezitters van een iPad of iPhone kunnen Total 911 binnenkort ook digitaal lezen, via de AKO Tijdschriften App in de iTunes store. Daarmee is het eenvoudig en snel bladeren door dit nieuwste Porsche-magazine. Het scheelt een ritje naar de kiosk of boekwinkel en bespaart papier. Bovendien is het favoriete magazine altijd bij de hand.

Als kennismaking heeft Total 911 een éénmalige aanbieding: de eerste drie nummers voor de prijs van slechts een euro.

F? Publishing
F? Publishing Group BV is een van de grotere uitgeverijen in Nederland en heeft een divers portfolio. De uitgeverij, die is gevestigd in Nijmegen, is vooral bekend van de computerbladen c't magazine en Computer easy, maar geeft ook tal van andere magazines uit, zoals Auto Review, Advanced Photoshop, Photoshop Creative, koken & genieten en de nieuwste uitgave Smartphone Magazine. Een overzicht van alle titels van F? Publishing is beschikbaar op www.fnl.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl Links: http://www.total911.nl