KRO

KRO Puberruil Z@pp: Stoere Yun ruilt met druk dametje Milou

Uitzenddatum: 29/09/2010

In KRO Puberruil Z@pp ruilen kids van 11 en 12 jaar voor een paar dagen van leven. Ze stappen in de wereld van een leeftijdsgenootje, komen terecht in een nieuw gezin en nemen de hobby's en vriendjes van de ander over. KRO Puberruil Z@PP wordt gepresenteerd door Ajouad El Miloudi.

Yun is op haar derde geadopteerd uit China. Ze woont samen met haar ouders en drie grote broers in een heel mooi huis in Muiderberg. Yun is een stoere meid, een doorzetter en heel sportief. Ze hockeyt, tennist en trekt veel op met haar grote broers die heel trots zijn op hun kleinere zusje. Vrienden heeft ze ook genoeg. Vaak speelt Yun met een grote groep jongens en meiden na school `doen, durven of de waarheid'. En ja, "dan moeten de meiden de jongens kussen". Yun heeft wel eens verkering gehad. Ze is op school populair en wordt als eerste gekozen met gym. Dat vindt ze behoorlijk stoer.

Het springerige drukke dametje Milou woont samen met haar moeder in een knus huis in het centrum van Haarlem. Haar vader is overleden toen ze drie was, iets waar ze zich soms nog erg verdrietig over voelt. Moeder en dochter hebben een goede band, praten veel en zijn heel ondernemend. Milou kletst de oren van je hoofd en heeft een eigen willetje. Samen met vriendinnen Nikki en Kim vormt Milou de `FFF', een heel gezellige meidenclub. Het clubhuis van de `FFF' is ingericht op zolder bij Milou thuis. Milou zit op streetdance en treedt regelmatig op met een speciaal selectiegroepje. Shoppen is Milou's meest geliefde bezigheid en bij een middagje shoppen hoort een `High Tea' waarbij de dames van de `FFF' een schaal gebakjes oppeuzelen en de laatste roddels over de tafel gaan.

Redt de stoere Yun zich in het gezelschap van de dametjes van de FFF-club en wat doet, durft en vertelt Milou bij de stoere vrienden van Yun?

KRO Puberruil Z@pp allevering 4, woensdag 29 september om 17.00 uur op Z@pp/Ned.3