Gemeente Haren

Meld je aan voor de historische fietstocht met de burgemeester

Fietstocht groepen 6 t/m 8 van de basisscholen

20/09/2010

Haren bestaat dit jaar maar liefst 850 jaar. De gemeente en stichting Haren 850 willen nu speciaal iets voor de leerlingen van groep 6 tot en met 8 van alle basisscholen in onze gemeente organiseren. We gaan op woensdag 29 september om 14.00 uur vanaf het gemeentehuis een historische fietstocht maken door de gemeente Haren. Deze tocht zal gefietst worden onder leiding van burgemeester Mark Boumans en Hein Bekenkamp.

Namens stichting Haren 850, zal Hein Bekenkamp jullie veel kunnen vertellen over Haren en over de geschiedenis. Onderweg komen we langs allerlei bekende en minder bekende historische plekken in onze gemeente. We zullen af en toe even stoppen om iets te vertellen en om iets te eten en te drinken.

De fietstocht duurt ongeveer twee uur. De tocht gaat door bij minimaal tien aanmeldingen. Er kunnen maximaal vijftig kinderen mee. Je kunt je nog opgeven voor de tocht tot maandag 27 september aanstaande. Voor opgave kun je contact opnemen met Evelyn Wolthuis, bestuurssecretariaat van de gemeente Haren. Zij is te bereiken via secret@haren.nl of 050-5339850. Opgave is noodzakelijk om aan de fietstocht deel te nemen.

Graag zien wij jullie allemaal op 29 september!