Vakcentrum Levensmiddelen

LeerPortaal: Verdiepingscursus Alles over Kaas: Rode korstkaas

Datum: 29-09-2010
Telefoon: 0348419771

Deze cursus vindt plaats op 29 september en 4 oktober van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze cursus wordt rode korstkaas behandeld.

Kaaskennis voor gevorderden

Weet u al veel van kaas in het algemeen, maar wilt u uw kennis van een specifieke kaassoort graag uitbreiden? Dan is een verdiepingscursus Alles over kaas geschikt voor u. Er zijn cursussen voor alle acht kaassoorten: harde- en halfharde kaas, smeltkaas, verse kaas, witte korstkaas, rode korstkaas, blauwaderkaas, geitenkaas en schapenkaas. Tijdens de cursus leert u alles wat u over uw favoriete kaassoort moet weten. Denk aan de eigenschappen, toepassing en presentatie van de betreffende kaassoort, en aan de `deelfamilie' waar de betreffende kaassoort toe behoort.

Voor elke onderneming gelden andere omstandigheden. Deze verdiepingscursus wordt dan ook afgestemd op uw eigen manier van werken. Zo worden er oefensituaties gecreëerd die zich in uw dagelijkse praktijk zouden kunnen voordoen, en wordt het cursusmateriaal desgewenst in uw eigen huisstijl opgemaakt.