Gemeente Leidschendam-Voorburg


Centrum voor jeugd en gezin open in Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg opent op woensdag 29 september het centrum voor jeugd en gezin (CJG) in Brede School de Waterlelie in Leidschendam. Iedereen die vragen heeft over zwangerschap, de ontwikkeling of opvoeding van een kind, kan bij het CJG terecht.

Opvoeden en opgroeien is niet altijd even makkelijk. In het CJG is veel kennis en ervaring over opvoeden en opgroeien onder één dak samengebracht. Zo kan informatie, advies, ondersteuning of hulp snel en goed georganiseerd worden. Het primaire doel is voorkomen van problemen.

Veel informatie is te vinden op de website van het CJG. Opvoedvragen kunt u 24 uur per dag via de website stellen. Het fysieke CJG heeft een informatiebalie en biedt cursussen over opvoeden en opgroeien. Er is een Spel- en Opvoedpunt waar u advies kunt krijgen over spelen, leren en lezen. En praktische en concrete opvoedhulp is te vinden bij het Opvoedbureau. Ook jongeren kunnen bij het CJG terecht. Voor hen is er HAI: hulp, advies en informatie. In wekelijkse spreekuren kunnen zij daar met een jongerenwerker praten.

Centrum voor jeugd en gezin
(070) 317 2730
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. www.cjg-lv.nl