Gemeente Wassenaar

Toegangsysteem winkelgebied Centrum Wassenaar

De Langstraat en een deel van de zijstraten Kerkstraat en Van Hogendorpstraat zijn voorzien van een verzinkbaar afsluitsysteem.

De Molenstraat is met vaste palen afgesloten. Dit systeem bestaat uit verzinkbare palen, die zich automatisch op de vastgestelde venstertijden openen en sluiten, door een op afstand aangebracht systeem in de voertuigen van de hulpdiensten en persoonsgebonden toegangspassen.

De verzinkbare palen gaan maandag t/m zaterdag op vaste venstertijden, tussen 06.00 en 11.00 uur, automatisch naar beneden voor de bevoorrading van winkels e.d.. Deze tijden zijn aangegeven op de tekstborden naast de afsluiting; tevens zijn feestdagen, zomer- en wintertijd voorgeprogrammeerd. Het in- en uitrijden buiten de venstertijden van dit winkel- en woongebied kan uitsluitend via een persoonsgebonden pas.

Meer informatie
Pasaanvragen en/of incidentele ontheffingen kunnen uitsluitend via de hieronder geplaatste formulieren of via het Gemeentekantoor worden aangevraagd. Voor de juiste openingstijden verwijzen wij u naar de startpagina van de gemeentelijke website.

* voorwaarden & werking afsluitsysteem

* aanvraagformulier toegangspas

* FAQ - veelgestelde vragenlijst

Contact

Johan de Wittstraat 45

2240 AL Wassenaar
Postbus 499
T 070-5122222
Openingstijden publieksbalies

Afspraak maken Primair Proces
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl