Politie Zeeland


---

1728-2010 Rijden onder invloed, Vlissingen
In Westerzicht in Vlissingen werd woensdag rond 02.00 uur een 44-jarige automobilist uit de gemeente Borsele betrapt op rijden onder invloed.
Een blaastest wees uit dat de man meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

1729-2010 Automobilist onder invloed, Koewacht
Een 53-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen moest dinsdag om 20.00 uur op de Emmabaan in Koewacht zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel te veel had gedronken.
De man had 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en dat kostte hem zijn rijbewijs.

1730-2010 Woninginbraken in Krabbendijke
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in twee woningen in de Doelstraat in Krabbendijke.
Bij beide woningen werd een deur opengebroken. Uit één van de woningen werden enkele tientallen euro's gestolen; of er uit de andere woning iets werd meegenomen is nog niet bekend. Door de politie zal een buurtonderzoek worden gehouden.

1731-2010 Verkeersongeval in Tholen
Op de Ten Ankerweg in Tolen kwamen dinsdag om 12.45 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing.
Een 80-jarige automobilist uit Bergen op Zoom, met in zijn auto een 75-jarige vrouw uit Tholen, reed teveel aan de linkerkant van de weg. Hierdoor ontstond een frontale aanrijding met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 18-jarige man uit Tholen. Er raakte niemand gewond. De auto van de 80-jarige man vloog in brand. Politieagenten probeerden met brandblussers de brand te blussen. Een van de agenten ademde bluspoeder in en werd onwel. Hij werd bij de huisartsenpost onderzocht.

1732-2010 Inbreker op heterdaad betrapt, Vlissingen
Woensdag omstreeks 04.30 uur werd in de Rubenslaan in Vlisingen een 29-jarige man uit Goes op heterdaad aangehouden.
Hij werd betrapt tijdens het inbreken in een in aanbouw zijnd appartementengebouw. Uit het gebouw zijn 2 spackpompen weggenomen. De politie is nog bezig met het onderzoek.

Politie Zeeland