Tom Coronel

29 September 2010
Tom en Tim Coronel in rally voor Bart foundation

Deze week zullen Tom en Tim Coronel samen uitkomen in de Miles of Mystery Rally, een vijfdaags evenement waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Bart Foundation. Zoals de naam al doet vermoeden is de Miles of Mystery Rally één grote verrassing. Zo weten de deelnemers van te voren niet waar de rally begint en eindigt. Voor Tom en Tim is het de eerste keer dat ze samen in één auto uitkomen sinds de Dakar Rally van vorig jaar. Toen maakte de tweeling Zuid Amerika onveilig met de Bowler Nemesis. Ditmaal wordt een snelle Nissan 370Z ingezet die is ingeschreven door RTL Autowereld. Ongetwijfeld zullen de beelden binnenkort dan ook via dit programma terug te zien zijn.

Foto: SEAT Nederland

Inmiddels is bekend dat de rally zal starten in het Spaanse Bilbao. De deelnemers zullen hier vandaag starten en een tot nu toe onbekend parcours afleggen naar een geheime finishplaats die op 4 oktober bereikt zal worden. Miles of Mystery steunt het werk van de Bart Foundation, vernoemd naar de bekende tv-persoonlijkheid Bart de Graaff. Nadat hij in 2002 overleed, richtten familie, vrienden en collegas deze stichting op. De Bart Foundation helpt jonge mensen met een ingrijpende ziekte of handicap bij het realiseren van hun ambities.

In 2009 bracht de Miles of Mystery 21.500,- op voor de Bart Foundation. Vaste deelneemster aan de Miles of Mystery is Mirjam de Graaff, de zus van Bart. Zij rijdt in Barts Porsche 993.

Het verloop van de rally is te volgen op de website van de Miles of Mystery Rally of via Tom's tweets op Twitter.