Gemeente Lansingerland

Recreatiekaart doorsneden
veel belangstelling voor de acht van Lansingerland

Een fietstocht door onze mooie gemeente ook langs de nieuwbouw, een kavel en de lancering van de recreatiekaart âRotemeren en Lansingerland, recreëren naast de stadâ. 25 september was een drukke maar gezellige dag in Lansingerland.

De fietstocht âde Acht van Lansingerlandâ die gehouden omdat het Nationale Burendag was trok ongeveer 450 deelnemers, zoân 150 mensen minder dan het vorig jaar. Het gure natte weer was hier zeker debet aan. Maar de mensen die deelnamen hebben genoten. De start was evenals vorig jaar bij zwembad de Windas.

Martin Engelshoven-Huls en Rinus Bodbijl voor de recreatiekaart

Kavelbeurs
De kavelbeurs was goed bezocht. Zoân 200 mensen toonden belangstelling voor een van de vrije kavels in onze gemeente. Ook de lancering van de recreatiekaart trok veel belangstelling. De voorzitter van het recreatieschap Rottemeren, Martin Engelshoven-Huls, en wethouder recreatie Rinus Bodbijl reden voorafgegaan door enkele jeugdleden van de Pedaalridders door een papieren versie van de kaart. Daarmee was de officiële lancering een feit. De kaart is begin september al bij alle huishoudens in onze gemeente bezorgd. Inwoners die hem niet hebben ontvangen kunnen de kaart alsnog afhalen bij een ven de Servicepunten.

bezoekers woonbeurs Â

Uniek project
Voorafgaand aan het doorrijden van de kaart benadrukten Martin Engelshoven-Huls en Rinus Bodbijl de goede samenwerking tussen het Recreatieschap en de gemeente om dit unieke product te realiseren. Het is de eerste keer dat het recreatieschap Rottemeren en een gemeente een dergelijke kaart uitbrengen. Lansingerland benadrukt daarmee tevens haar imago als Recreatiestad.