Politie Groningen

Politie zoekt mededaders zware mishandeling

Groningen, 29-09-2010 o De politie is op zoek naar twee mededaders van een zware mishandeling welke op vrijdag 28 mei 2010 omstreeks 06.20 uur plaatsvond in de Sint Jansstraat te Groningen.

Een 24-jarige man uit Groningen, die in gezelschap was van een vriend en vriendin, werd belaagd door een groep van drie mannen. Het slachtoffer had dusdanig letsel opgelopen dat hij door een ambulance vervoerd is naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer een dubbele kaakfractuur, scheur in zijn linkeroogkas en een zware hersenschudding heeft opgelopen.

De politie hield kort na het incident drie mannen (19, 24 en 26 jaar) uit Groningen aan. Uiteindelijk bleken de mannen van 24 en 26 jaar niets met de mishandeling te maken te hebben. De 19-jarige werd naar verhoor ook weggestuurd, maar bleef wel verdachte. Zijn kleding is destijds in beslag genomen. Op de kleding zijn sporen van het slachtoffer aangetroffen. Vanmiddag is de 19-jarige daarom opnieuw aangehouden. De politie is nog op zoek naar de identiteit van de twee mededaders.

Bent u één van de personen op onderstaande fotos of zichtbaar in het filmpje of herkent u één of beide personen? Neemt u dan contact op met Regiopolitie Groningen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Dader zware mishandeling

Daders zware mishandeling
Actuele dossiers

* Misdrijf station Zuidbroek

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig