Helft mannen gaat voor tederheid in bed

29/09/2010 17:14

Dusk!

Zijn mannen watjes?

Uit een nieuw onderzoek op de website www.duskpanel.nl blijkt dat een verrassend groot gedeelte van de Nederlandse vrouwen tussen de lakens het liefst 'lekker ruw' wordt behandeld, vooraf gegaan door het samen met haar partner kijken naar een erotische film. Een grondig voorspel is minder belangrijk.

Bijna 1.100 stemmers gaven antwoord op de vraag wat de absolute DO's in bed zijn. 'Samen naar een erotische film kijken' (34%), 'ruwe seks' (30%) en 'aandacht voor elkaar' (29%) zijn voor de vrouw de positieve uitschieters. Opvallend is dat mannen veel meer waarde hechten aan het hebben van 'aandacht voor elkaar' (maar liefst 1 op de 2 mannen), terwijl slechts 13% aangeeft 'ruwe seks' als absolute must te beschouwen.

Minder aansprekende bezigheden in de slaapkamer, naast een 'grondig voorspel', zijn onder andere 'veel variatie', 'het gebruik van een blinddoek' en 'dirty talk'.

Dusk! onderzocht bovendien of men er wel eens van droomt om zelf in een pornofilm te spelen. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen zou zich eigenlijk direct op willen geven en aan de slag gaan. Ruim 45% geeft aan er wel over te fantaseren, maar het in de praktijk niet zo snel te zullen doen.

"Dit soort uitkomsten bevestigt ons vermoeden dat de vrouw tegenwoordig veel vrijer is dan voorheen, en de man juist opschuift naar de preutsheid van de vrouw in vroeger tijden. Als dit zo doorgaat, zullen wij ons serieus moeten beraden om ook een op mannen gerichte TV zender te introduceren, die enkel romantische en lieflijke films uitzendt."; aldus Martijn Broersma van Dusk!.

Deze resultaten komen voort uit een doorlopend onderzoek van TV zender Dusk! in haar queeste om erachter te komen wat de Nederlandse vrouw leuke erotische entertainment vindt, oftewel porna.

Over Dusk!

Dusk! is onderdeel van 2GrapesMedia BV, een internationaal opererende leverancier van digitale content diensten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.duskpanel.nl