Senternovem

29-09-2010 |

Prins Constantijn op ICT2010 congres

Prins Constantijn van Oranje neemt het eerste exemplaar van de analyse 'Nederland in KP7 2010' in ontvangst op het ICT2020 congres.

Prins Constantijn en Audrie van Veen van EG-Liaison ICT2010, hét tweejaarlijkse KP7-ICT-congres, vond van 27 tot 30 september plaats in Brussel. Voor de Nederlandse deelnemers organiseerde Agentschap NL/EG-Liaison samen met het Zorg Innovatieforum uit Noord-Nederland een speciale avond met als focus eHealth.

ZKH Prins Constantijn van Oranje, lid van het kabinet van Eurocommissaris voor de Digitale Agenda, gaf een overzicht van de mogelijkheden in Europa voor ICT onderzoek. Europarlementariër Lambert van Nistelrooij reageerde hierop door de rol van innovatieve regio's te benadrukken. Prins Constantijn nam ook het eerste exemplaar van Nederland in KP7 2010 in ontvangst, een overzicht van de Nederlandse resultaten in het Kaderprogramma dat EG-Liaison elk jaar maakt.

De prins was verheugd over de goede prestaties van Nederland in het Zevende Kaderprogramma.
Op ICT 2010 ging de nieuwste call binnen het ICT-programma open. Op 6 oktober organiseert EG-Liaison een informatiemiddag over deze call. Hier ligt Paul Timmers, Head of Unit bij het Directoraat Generaal voor Information Society, de onderwerpen van de call toe.

Wijzigingsdatum |

04-10-2010