Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor organiseert 4e EMEA channel partner conference

Barneveld, 9 augustus 2010 - Infor, een toonaangevende leverancier van business software, kondigt vandaag de plannen aan voor de jaarlijkse Infor EMEA Channel Partner Conference 2010. Infor verwacht dat circa 300 channel partners uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika deel zullen nemen aan het eendaagse evenement op 29 september 2010 in hotel L'Impérial Palace in Annecy, Frankrijk. Het evenement zal zich wederom richten op het erkennen, belonen en opleiden van Infor's groeiende partner community waarbij executives van Infor de prestaties, de technologiestrategie, het concurrerende landschap en de toekomstplannen voor de channel partners zullen bespreken.

Overzicht

· Dennis Michalis, Corporate Senior Vice President for Strategic Planning and Alliances bij Infor, en Greg Corgan, Executive Vice President, Growth Solutions & Markets bij Infor, zijn key note sprekers. Dennis Michalis toont hoe Infor de nieuwe samenwerking met Microsoft gaat inzetten voor het channel programma. Greg Corgan geeft een update over Infor's productstrategie en toekomstige mogelijkheden voor partners.
· Jean-Philippe Pommel, Vice President Infor Channel Operations in EMEA, geeft een overzicht van Infor's channel partner business van het afgelopen jaar en onthult de plannen voor het komende jaar.
· Op de agenda staan ook workshops en breakout sessies over product- en verkoopstrategieën binnen de specifieke business oplossingen, evenals uitgebreide netwerkmogelijkheden.
· Infor zal daarnaast zijn toppartners erkennen en belonen voor de geweldige bijdragen en eert de top drie partners tijdens het galadiner.
· Het succes van Infor's channel partner business blijkt uit de cijfers: 24 procent van de inkomsten uit wereldwijde licenties wordt gegenereerd door partners.

Veelbelovend nieuw jaar
'Dit jaar belooft het spannendste jaar ooit voor Infor te worden. We komen met nieuwe producten, spannende samenwerkingsverbanden en innovatieve wereldwijde campagnes', aldus Jean-Philippe Pommel. 'We hebben ambitieuze plannen om onze channel business explosief te vergroten door samen te werken met de meest toegewijde en ervaren channel partners uit de industrie.'

Extra informatie
Meer informatie over de Infor EMEA Channel partner conference 2010: http://www.infor.com/emeachannelpartnerconference2010/

Infor biedt ruim 70.000 klanten een betere, meer op samenwerking gerichte relatie met hun leverancier van business software. De software van Infor kan eenvoudig worden verkregen, is makkelijk te implementeren en het beheer is ongecompliceerd. Het is gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Kijk voor meer informatie op: http://nl.infor.com/

# # #