Ingezonden persbericht


MILEY CYRUS IS TERUG IN NIEUW SEIZOEN
HANNAH MONTANA

Hilversum, 21 september 2010 Vanaf vrijdag 8 oktober start Disney Channel met een nieuw seizoen van Hannah Montana. Iedere vrijdag is er een dubbele aflevering te zien van dit nieuwe derde seizoen van 17.40 uur tot 18.30 uur. Daarnaast is vanaf woensdag 29 september de dvd van seizoen twee van Hannah Montana verkrijgbaar.

In het nieuwe seizoen belandt Hannah weer in allerlei hilarische situaties. Zo wordt ze het slachtoffer van een TV grap, probeert ze haar rijbewijs te halen en maakt ze haar broertje wijs dat hij haar op handen en voeten moet bedienen wanneer hij last van geheugenverlies krijgt. En hoe zal het aflopen met Hannah's liefdesleven? Kiest ze voor haar ex-vriendje Jake of voor bad boy Jesse?

Miley Stewart haalt het beste uit twee werelden. Overdag is ze een normaal meisje, maar 's avonds zet ze haar blonde pruik op en is ze popster Hannah Montana! Maar hoe cool een wereld met beroemdheden, limousines en gave kleding ook lijkt, Miley wil ook het leven leiden zoals alle andere meiden van haar leeftijd. Samen met haar beste vriendin Lilly, beste vriend Oliver, broertje Jackson en haar vader Robby Ray Stewart maakt ze van alles mee.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Sinds kort is Disney Channel in heel Vlaanderen te ontvangen via Telenet. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober 2009 gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.
Ingezonden persbericht