Reisorganisatie lanceert actie voor PV's: samen strijden tegen kanker

29/09/2010 09:00

Chalet.nl B.V.

Woerden, 29 september 2010 - Reisorganisatie Chalet.nl B.V. combineert een speciale actie voor personeelsverenigingen met een goed doel: Alpe d'Huzes. Het bedrijf sponsort al jaren dit fietsevenement dat een bijdrage levert aan de strijd tegen kanker. Personeelsverenigingen kunnen bij Chalet.nl B.V. een overeenkomst aangaan die haar leden niet alleen korting oplevert bij het boeken van een vakantie maar die daarnaast ook een goed doel steunt.

Personeelsverenigingen die zich inschrijven bij Chalet.nl kunnen een extra personeelskorting op de zomer- of wintervakantie krijgen. Van elke boeking zullen de reserveringskosten overgedragen worden aan de Stichting Alpe d'Huzes.

"Wij zijn al jaren sponsor van het evenement Alpe d'Huzes en al diverse malen door deelnemers gevraagd een actie op te zetten voor dit goede doel. We hopen op deze manier personeelsverenigingen aan te kunnen aanspreken met ons vakantie aanbod en tevens meer aandacht te vragen voor dit bijzondere fiets evenement", aldus directeur Bert van Duuren.

Chalet.nl B.V. heeft op de gelijknamige website een ruim aanbod chalets en appartementen voor de wintersportvakantie, desgewenst aangevuld met skipas, materiaalhuur en catering. Vakantiehuizen in het zomerseizoen, voor - en najaar worden aangeboden via een aparte website: www.zomerhuisje.nl.

Meer informatie over het initiatief Alpe d'Huzes is te vinden op www.opgevenisgeenoptie.nl.

http://www.opgevenisgeenoptie.nl