Ingezonden persbericht


Persbericht - Heeze, 29 september 2010 -

Kapellerput conferentiehotel opent luxe boomhut KABAN

Vrijdag 24 september is KABAN - Rijk in de bomen- op het landgoed bij Kapellerput Conferentiehotel in Heeze geopend. Een bijzonder, voor Nederland uniek, bouwwerk in de bomen. Een luxe boomhut, ontworpen door de fransman Renaud Morel en gebouwd door het Franse bedrijf Dans mon Arbre uit Grenoble.

Met de KABAN haalt conferentiehotel Kapellerput letterlijk de natuur in huis. KABAN is opgetrokken uit duurzaam hout en bevindt zich hoog in de bomen. De ramen bieden uitzicht op de boomtoppen en enkele bomen doorkruisen het terras.

Vergaderzaal hoog in de bomen
Met de bouw van KABAN breidt Kapellerput haar faciliteiten opnieuw uit. KABAN bezit alles wat nodig is voor een succesvolle bijeenkomst: een eigen opgang, een zaal van ongeveer vijftig vierkante meter groot, alle moderne vergaderfaciliteiten, wifi, een prachtig terras en enkele aparte subruimtes. Deze laatste bevinden zich boven het ven en zijn zichtbaar vanuit het restaurant. KABAN ligt verscholen onder het bladerendek van het bos.

Unieke beleving
Met de KABAN geeft Kapellerput een nieuwe dimensie aan vergaderen. Vergaderen op grote hoogte in het bos is nergens anders in Nederland mogelijk. KABAN wordt per groep verhuurd, zodat iedereen ongestoord kan werken. Geluiden uit de natuur - denk aan de wind die door de bladeren ruist en zachtjes fluitende vogels of een tikkende specht - vormen de enige afleiding.

KABAN, Rijk in de bomen
Het leven hoog in de bomen is anders dan op de grond. Deze bijzondere omgeving geeft inspiratie en biedt daardoor ruimte om in andere richtingen te denken, op nieuwe ideeën te komen en processen te versnellen. Daarom is KABAN uitermate geschikt voor strategische sessies en ontmoetingen waar creativiteit de hoofdrol speelt. Maar ook is KABAN een verrassende omgeving voor trouwceremonies en andere feestelijkheden. Voel je rijk in de bomen.

KABAN van Kapellerput is de eerste boomhut in Nederland in deze vorm. Een unieke locatie voor unieke gelegenheden. Een rijk in de bomen.