Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders runner up voor Bronzen Waaier


Arjan Oostmeyer van Back2Basic Training winnaar

ALKMAAR, 20100929 -- De vijfde Bronzen Waaier is 22 september uitgereikt door stichting De Waaier. Arjan Oostmeyer van Back2Basic Training mocht de prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemen in ontvangst nemen, Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders werd tweede.

De Bronzen Waaier is uitgereikt tijdens het Regio Alkmaar Diner in de Grote Kerk in Alkmaar. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan die ondernemer of onderneming die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor maatschappelijk betrokken projecten. De verkiezing verloopt via een deskundige jury, die dit jaar bestond uit Jan-Piet Beers, wethouder van Langedijk, Arjan Groen, directeur van Stammis Horeca bv én de winnaar van de Bronzen Waaier 2009 en Didier Dohmen van MagentaZorg. Stemmen kon op vijf genomineerden: Back2Basic Training, Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders, Dekavé, Nedvice Automatisering, PriceWaterhouseCoopers & De Hooge Waerder. Back2Basic Training heeft de verkiezing gewonnen. Uit handen van burgemeester Hans Cornelisse van Langedijk ontving Arjan Oostmeyer de Bronzen Waaier.

De jury oordeelde: 'Arjan toont al jaren een zeer grote maatschappelijke betrokkenheid en is een vaste kracht in het platform van De Waaier. Hij laat zien dat je ook als individu zeer betrokken bij je omgeving kunt zijn. Arjan geeft open trainingen en workshops, bijvoordeeld 'sponsor mindset' training aan stichtingen en op 4 oktober een workshop om te komen tot de Perfecte Match op De Beursvloer aan circa vijftig stichtingen. Met zijn vrienden verzorgt Arjan skiles aan zieke kinderen, verbonden aan het MCA. In 2007 heeft hij actie gevoerd om Mythylschool De Ruimte te helpen aan een schoolbus. Het lobbyen en enthousiasmeren van andere bedrijven resulteerde in de aanschaf van een bus met een marktwaarde van ¤ 75.000,-, waardoor het vervoer voor kinderen met een meervoudige handicap aldaar weer mogelijk was.'

Ingezonden persbericht