Een speciaal transport voor een speciaal project


Roberts Europe steunt Belgisch benefiet project Tri4Kids

MAASTRICHT-AIRPORT / BRUSSEL, 20100929 -- Roberts Europe, dienstverlener van spoedtransporten voor tijdskritische zendingen, vervoert de Triatlon fietsen van de Belgische Tri4kids ploeg. Dit bijzondere team, bestaande uit tien welbekende Belgische (sport)journalisten, heeft met de deelname aan het internationale Triatlon Evenement in Barcelona op 3 oktober een bijzonder doel: steun en aandacht creëren voor twee therapeutische dagverblijven voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking.

De triatlon fietsen van de fervente sportliefhebbers werden gisteren met zorg geladen en zullen vandaag tegelijkertijd met de aankomst van de ploeg in Barcelona worden afgeleverd. Op zondag 3 oktober zal het Tri4kids team deelnemen aan de triatlon bestaande uit 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km lopen.

De dienstverlening van Roberts Europe wordt regelmatig ingeschakeld in verband met sportevenementen. Sporttoestellen, motoren, maar ook TV-equipement of aanverwante zaken moeten soms met spoed nageleverd worden. In andere gevallen is juist de stipt afgesproken leverdatum en -tijd of bijzondere plaats van bestemming doorslaggevend om voor deze premium transportmodus te kiezen.

Roberts Europe heeft een speciale band met België. Nagenoeg de helft van de medewerkers die op het hoofdkantoor zorg dragen voor het goede verloop van pan-Europese spoedtransporten, zijn afkomstig uit België.


Over Roberts Europe
Roberts Europe is een pan-Europese Premium Freight specialist sinds 1990. Zij biedt klantspecifieke vervoersoplossingen over de weg en door de lucht aan via een volledig geïntegreerd Europees netwerk. Het hoofdkantoor van Roberts Europe is gevestigd in Maastricht-Aachen Airport. Roberts Europe heeft nevenvestigingen in Polen en Portugal en ondersteunende kantoren in Hongarije en Roemenie. www.robertseurope.com

Over Tri4kids
Voor meer informatie over het project Tri4kids kijk op www.tri4kids.be

Ingezonden persbericht