Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Ministerie van VROM

Symposium Stedelijke Vitaliteit

08-07-2010

De Hogeschool van Amsterdam en uitgeverij Elba Media van het vakblad `Vitale Stad' organiseren op woensdag 29 september in Amsterdam het symposium `Stedelijke Vitaliteit'.

Centraal op het symposium staat de presentatie van het boek `Stedelijke Vitaliteit, Steden zijn lui'. Het boek is gevuld met nog 32 andere visies op de stedelijke vitaliteit.
Er komen daarnaast meer dan 30 andere deskundigen uitgebreid aan het woord over de stad , waaronder Chris Kuipers, dg Ruimte van het ministerie van VROM. Ook zijn prominente personen uit onder meer Zürich, Londen, Berlijn en Helsinki geïnterviewd. Het boek levert hiermee een zeer toegankelijk, maar ook diepgravend tijdsbeeld van de stad anno 2010. Een groot aantal van de geïnterviewde deskundigen is op het symposium aanwezig.

Inschrijven
Aan het symposium en de eerste uitgave van het boek zijn geen kosten verbonden. Het auditorium van de Hogeschool Amsterdam biedt plaats aan 200 gasten. U kunt zich inschrijven via dit formulier. Gezien het aantal beschikbare plaatsen wordt een no-showregeling toegepast indien u de reservering later dan 15 september annuleert.

Datum:woensdag 29 september 2010
Tijd: 10.30 - 17.30 uur
Locatie:Auditorium, Hogeschool van Amsterdam
Adres: Weesperzijde 190, Amsterdam
Deelname: gratis, inschrijven verplicht