Handgemaakte halsbanden met 'n Hollands tintje


BOXTEL, 20100929 -- Typisch Nederlandse halsbanden voor katten en honden met Nederlandse motieven en kleuren. Webwinkel TypicalDutchStuff.com heeft ze! Ze zijn leuk en bovenal bijzonder. Welkom in de wereld van Typical Dutch Pets.

De halsbanden van Typical Dutch Pets zijn uniek, handgemaakt en sluiten geheel aan op de stijl van TypicalDutchStuff.com, de grootste online supermarkt en warenhuis die zich geheel richt op typisch Nederlandse producten.

De collectie is eigenlijk uit nood geboren. Eigenaresse van TypicalDutchStuff.com, Wendy de Laat, kon geen halsbanden met een leuk Nederlands thema vinden, dus ontwierp ze die maar zelf: "Ik vind het leuk om te variëren qua halsbanden voor onze katten. 's Zomers geef ik ze bijvoorbeeld een halsband met een fleurig tintje, terwijl ik ze in december eentje met typische kerstkleuren geef." Een Amerikaans bedrijf produceert de halsbanden exclusief voor TypicalDutchStuff.com. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van halsbanden en doet dit al - volledig met de hand - sinds 2004.

De halsbanden zullen dan wel duur zijn? Dat is zeker niet het geval! Een halsband voor een kat kost ¤ 15,-, en een handgemaakte hondenhalsband is er vanaf ¤ 18,50. Ze zijn gemaakt voor honden en katten van allerlei soorten en maten, van kittens tot extra grote honden.

De halsbanden zijn voorzien van diverse motieven, zoals het alom bekende Delfts blauw, tulpen én Hollandse molentjes. De kattenhalsbanden hebben een verwijderbaar belletje en schieten voor de veiligheid vanzelf los als de kat echt vast komt te zitten. De hondenhalsbanden hebben een nikkelen D-ring om een riem of een penning aan te bevestigen. Voor alle halsbanden is ook een bijpassende riem te bestellen in twee verschillende maten. Op verzoek kan er zelfs een tuigje op maat worden gemaakt welke bij de halsband past. De halsbanden en riemen kunnen online besteld worden via www.typicaldutchstuff.com.

Over TypicalDutchStuff.com:

TypicalDutchStuff.com is in 2003 opgericht. De webwinkel levert aan klanten wereldwijd een scala aan typisch Nederlandse producten. Van drop tot fietsbel, van tulpenbol tot Edammer en van hup-Holland-hupgadget tot kroket, tompoes en appeltaart.TypicalDutchStuff.com is tevens gespecialiseerd in geschenkmanden en relatiegeschenken.

TypicalDutchStuff.com