Sluban breidt dealernetwerk uit in België


NIEUWERKERK A/D IJSSEL, 20100929 -- Sluban is een nieuw merk bouwstenen dat uitstekend past op andere bekende bouwstenen. Sinds 2008 is Sluban verkrijgbaar in Nederland, en nu wordt er een start gemaakt met de uitrol van een dealernetwerk in België.

Met een veelzijdigheid aan thema's is Sluban een prijsgunstig alternatief voor veel duurdere merken bouwstenen. Er zijn leuke thema's als Landmacht en Luchtmacht voor de jongens en Girl's Dream voor de meiden. Ook worden er continu nieuwe series ontwikkeld zoals de Oproer Politie en de Treinen serie. Nieuw in het assortiment zijn ook de Big Blocks series: grote bouwstenen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Sluban heeft in korte tijd de Nederlandse markt veroverd, sinds het octrooi van LEGO voor de bouwstenen eind 2008 verlopen is. Via een uitgebreid dealernetwerk en diverse internetwinkels wordt Sluban nu al op ruim 150 locaties verkocht in Nederland. Nedco China International b.v. is de importeur van Sluban in de Benelux. Voor een succesvolle uitrol in België, worden er nog diverse winkels gezocht om het dealernetwerk uit te breiden.

Wilt u een nieuw origineel merk met diverse leuke thema's in uw winkel? Dan is Sluban zeker wat voor u! Voor meer informatie kunt u terecht op www.sluban.be. Wilt u ook dealer worden of hebt u vragen over een dealerschap, neem dan contact op via info@sluban.be.

Sluban

Ingezonden persbericht