Sendmail benoemt Erik Notermans tot Regionaal Sales Manager in Zuid-Europa

Breidt Europese activiteiten uit met opening van nieuw verkoopkantoor in België

EMERYVILLE, Californië (VS).--(BUSINESS WIRE)-- 20100929 --

Sendmail, Inc., de toonaangevende leverancier van berichtverwerkingsapparatuur en -applicaties voor berichteninfrastructuren voor bedrijven, heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Erik Notermans tot Regionaal Sales Manager in Zuid-Europa, en de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten met de opening van een nieuw verkoopkantoor in België. In zijn nieuwe functie zal Notermans verantwoordelijk zijn voor het toezicht houden op de werkzaamheden in het nieuwe Belgische verkoopkantoor en voor het stimuleren van de verkoop van het Sendmail Sentrion® berichtverwerkingsproduct en bijbehorende diensten onder bedrijfsklanten in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Portugal. Hij zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan de vicepresident van EMEA Sales bij Sendmail, Ian Emery.

“Ik ben blij Erik in het Sendmail-team in EMEA te mogen verwelkomen en het nieuwe verkoopkantoor in België te openen in een tijd waarin ons bedrijf enorme groei doormaakt en haar wereldwijde activiteiten uitbreidt in de Zuid-Europese regio”, aldus Emery. “De bewezen ervaring van Erik in het beheren van verkoopoperaties en het stimuleren van inkomsten zullen een geweldige aanwinst zijn bij het helpen groeien van Sendmails activiteiten in berichteninfrastructuur voor bedrijven onder zowel nieuwe als bestaande bedrijfsklanten in de regio.”

Notermans brengt een rijkdom aan ervaring in het verkopen van bedrijfssystemen met zich mee naar Sendmail. Hiervoor was Notermans werkzaam als Landenmanager voor McAfee Benelux, en daarvoor was hij Regionaal Directeur voor Zuid-Europa bij Borderware. Daarnaast heeft Notermans verschillende functies als senior accountmanager gehad, waaronder bij Ubizen.

“Sendmail heeft een ongelooflijk sterke productportefeuille met berichtverwerkingsapparatuur en -applicaties en biedt een sterk waardevoorstel aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in het moderniseren van de berichteninfrastructuren van hun bedrijf”, aldus Notermans. “Ik kijk er naar uit om Sendmail te helpen om aan grote bedrijven en overheidsinstanties de aanzienlijke kostenbesparingen te laten zien die zij kunnen bereiken als gevolg van het moderniseren van hun e-mailbasis met het Sentrion-berichtenplatform.”

Over Sendmail, Inc.

Sendmail biedt op apparatuur gebaseerde producten, applicaties en diensten die bedrijven en overheidsinstanties in staat stellen hun berichteninfrastructuren te moderniseren. Sinds 1982 vertrouwen duizenden commerciële en ‘open source’-klanten over de hele wereld op Sendmail voor een geïntegreerde aanpak voor de complexe problemen van op beleid gebaseerde berichtenafhandeling en routering. De uitgebreide serie applicaties van het bedrijf biedt een antwoord op problemen met gateway-management, bescherming tegen inkomende dreigingen, preventie van gegevenslekken, e-mailauthenticatie en intern berichtenbeheer. Deze applicaties lopen op Sendmails familie van Sentrion® berichtenprocessoren, die verkrijgbaar zijn in vaste apparatuur-, virtual appliance- en blade server-configuraties. Sendmail is gevestigd in Emeryville, Californië (VS) en heeft verkoop- en steunpunten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 1-87-SENDMAIL of een e-mail sturen naar info@sendmail.com.

Volg @Sendmail via Twitter.

De Sendmail-blog: www.sendmail.com/sm/blog/wik/

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

CONTACT:
Voce Communications, Inc.
Nicole Rodrigues, 650-815-5069

nrodrigues@vocecomm.com