Ingezonden persbericht


VNO-NCW Westland-Delfland bezoekt:
Opti-Flor
Agrarisch Ondernemer 2010

Op woensdag 29 september bezoekt
VNO-NCW Westland-Delfland Opti-Flor, een ultramodern Phalaenopsis-bedrijf. Verspreid over vier vestigingen worden per jaar meer dan 3.500.000 Phalaenopsis gekweekt. Wekelijks beleveren wij meer dan 200 exporteurs met producten van de allerhoogste kwaliteit. Via enkele duizenden bloemenwinkels en tuincentra vinden onze orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in alle Europese landen. In combinatie met het hoge automatiseringsniveau van Opti-flor, zijn de inzet en betrokkenheid van enthousiaste, gemotiveerde medewerkers bepalend voor het succes van ons bedrijf. Deze betrokkenheid staat mede aan de basis van onze uitverkiezing tot Agrarisch Ondernemer 2010.

Presentatie over Opti-Flor
Tijdens de bijeenkomst verzorgt directeur René Hendriks een presentatie over Opti-Flor. In deze presentatie wordt ingegaan op de omschakeling van productie- naar marktgericht denken en werken.

De neven Marco (43) en René (47) Hendriks, beiden DGA, werken samen sinds 1992. Sinds 1999 zijn zij actief in de Phalaenopsisteelt en inmiddels hebben zij een bedrijf met een totale omvang van 9 ha verdeeld over drie locaties waar een breed assortiment Phalaenopsis wordt gekweekt. Kwaliteit en klantgerichtheid staan centraal binnen het bedrijf. Het ondernemerschap van Marco en René wordt gekenmerkt door de kernwoorden: ambitieus, samenwerkend, serieus, consistent, creatief en eerlijk. Hun beleid vertaalt zich onder meer in een aantal prestigieuze prijzen. Alleen al in 2010 wonnen zij, naast de benoeming tot Agrarisch Ondernemer 2010, in 2 categorieën de 1e prijs VKC-keuring tijdens de orchideeënshow op de Keukenhof en zijn zij de winnaar van 'Ranking the Grower' in de categorie Phalaenopsis.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de link in de linkerkolom. U treft daar tevens het programma aan.

Wij zien u graag op 29 september!