NVDO introduceert Sectie Food & Beverage

02/09/2010 10:34

NVDO

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) introduceert tijdens een

Kick Off op 29 september bij Aviko in Steenderen haar nieuwe Sectie Food & Beverage. Deze Sectie is het eerste platform in Nederland op het gebied van onderhoud binnen de voedingsmiddelenindustrie.

De NVDO Sectie Food & Beverage bundelt de aanwezige kennis en kunde op het gebied van onderhoud binnen de voedingsmiddelenindustrie. De nieuwe sectie heeft als doel het verder ontwikkelen van deze kennis en kunde en dit beschikbaar stellen aan asset owners, onderhoudsverantwoordelijken, operators, toeleveranciers, gebruikers én adviseurs. Daarnaast kan de voedingsmiddelenindustrie door deze sectie, met haar specifieke kennis van onderhoud, een stimulerende rol vervullen op de verdere ontwikkeling van hoogwaardig onderhoud in Nederland.

Kick Off voor iedereen werkzaam in Food & Beverage

De Kick Off bijeenkomst is interessant voor iedereen werkzaam in de Food & Beverage branche en is gratis bij te wonen. Het programma biedt, naast de officiële aftrap van de nieuwe sectie, inzicht in de controle activiteiten van de Arbeidsinspectie, een presentatie van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde over het voorkomen van ongevallen, praktijkvoorbeelden van onder andere Bel Leerdammer en een fantastische rondleiding bij Aviko in Steenderen. Meer informatie? www.nvdo.nl.

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), is een toonaangevende branchevereniging die bedrijven en personen ondersteunt op het gebied van onderhoud en installatiebeheer. Met het overdragen van kennis en het organiseren van netwerkbijeenkomsten zorgt zij ervoor dat de Nederlandse onderhoudssector wereldwijd op de kaart staat.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.nvdo.nl