Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


gezondheidsmarkt op 29 september

---

Gratis gezondheidsmarkt op 29 september

14 september 2010

Gezondheid is het belangrijkste bezit van een mens. Mensen die een ziekte hebben, weten daar alles van. Andere mensen vinden het vaak vanzelfsprekend dat ze zonder beperkingen door het leven gaan. Gezondheid is wel iets om in de gaten te houden, u kunt er zelf op letten. Iedereen weet dat het belangrijk is om te bewegen en om gezond te eten. Maar wat voor beweging moet u dan gaan doen? En mag u dan nooit meer iets ongezonds eten?

Misschien heeft u een chronische ziekte. Dan leert u hoe u met uw aandoening moet omgaan. Maar krijgt u wel alle hulp die u nodig heeft? Weet u of u misschien extra ondersteuning kunt krijgen?

Gezondheid is belangrijk, en we willen er allemaal wel op letten. Om dat goed te kunnen doen, moet u eigenlijk veel weten. U hoort wel eens iets van vrienden, maar het kan best zijn dat u iets heel anders hoort van familieleden. Het is best moeilijk om te weten hoe u het goed kunt doen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen of uw partner. Gelukkig zijn er veel organisaties en instellingen die u kunnen helpen daarbij. Het is soms alleen wel lastig om uit te vinden bij wie u terecht kunt.

Stadsdeel Zuidoost vindt het belangrijk dat iedereen de informatie krijgt die belangrijk is. En het stadsdeel begrijpt ook dat het soms niet zo gemakkelijk is om de weg te vinden. Om u op weg te helpen organiseren we daarom de gezondheidsmarkt. Op de markt zijn 33 verschillende partijen aanwezig om allerlei onderwerpen met u te bespreken. U kunt over van alles informatie krijgen, van voeding en beweging tot aan diabetes en huid- en haarproblemen. Voor uw kinderen hebben we een speciaal programma, leerzaam, maar vooral leuk.

Speciaal op 29 september bieden we u een gratis healthcheck aan. Dat betekent dat deskundige mensen uw bloeddruk meten, uw cholesterol meten, uw suikerspiegel checken, kortom, dat u over een paar belangrijke gezondheidszaken precies weet hoe het met u is.

De gezondheidsmarkt is op 29 september in het CEC-gebouw, kom gewoon even een kijkje nemen!

Datum: 29 september
Locatie: CEC-gebouw
Adres: Bijlmerdreef 1289, 1103 TV
Tijd: 15.00 tot 20.00 uur