CDG Europe BV


Immidio wordt Microsoft System Alliance partner

29-9-2010

Immidio AppScriber integreert met het Microsoft System Center platform zodat eindgebruikers zichzelf kunnen voorzien van applicaties.

Amsterdam, 21 september 2010 - Immidio B.V. maakt vandaag bekend dat het deelneemt in de Microsoft System Center Alliance. Hiermee toont Immidio haar toewijding aan de ondersteuning van het Microsoft System Center platform als technologie ontwikkelaar. Immidio AppScriber biedt gebruikers de mogelijkheid om zichzelf applicaties toe te wijzen die worden aangeboden door Microsoft ApplicationVirtualization (App-V) en System Center Configuration Manager, inclusief applicatie autorisatie workflow. IT afdelingen en applicatie managers besparen tijd en geld, terwijl ze volledige controle houden.

Immidio heeft op 7 september j.l. een nieuwe versie van haar Windows profiel management oplossing Immidio Flex Profiles 7 op de markt gebracht. Flex Profiles 7 beheert applicatie specifieke segmenten van gebruikersprofielen, die naadloos intergreren met applicaties die worden aangeboden door Microsoft App-V en System Center Configuration Manager. De "user state" virtualisatie van Immidio Flex Profiles 7 ontkoppelt de persoonlijke instellingen van het onderliggende operating systeem en de standaard mechanismen voor gebruikersprofielen, waarmee het de meest voorkomende "roaming profile" problemen bij organisaties oplost. Persoonlijke instellingen worden onafhankelijk opgeslagen, los van het operating systeem en applicatie "delivery" concept.

"We zijn verheugd om onderdeel te zijn van de System Center Alliance en zijn ervan overtuigd dat de Immidio producten ideaal zijn om het Microsoft System Center platform te verrijken voor de specifieke behoefte aan dynamische "application delivery,"" zegt Bernhard Tritsch, CTO van Immidio. "We zijn er trots op dat Microsoft ons toelaat tot de selecte groep organisaties die actief betrokken zijn bij het uitbouwen van de System Center product suite."

"Immidio Appscriber verbetert de flexibiliteit van een organisatie door gebruikers zichzelf van applicaties te laten voorzien die zij nodig hebben in hun dagelijkse werk. Dit is waarom Microsoft Immidio verwelkomt in de System Center Alliance," zegt JD Marymee, Director Strategic Alliances, Management & Security Division van Microsoft Corporation. "Zulke zelfbedieningsfunctionaliteit helpt onze klanten bij het beheren van de continu veranderende applicatie sets die beschikbaar worden gesteld door App-V en System Center Configuration Manager 2007."

Over Immidio
Immidio is opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam, levert softwareproducten waarmee organisaties problemen oplossen die ze tegenkomen bij het toepassen van virtualisatietechnologieën in Microsoft Windows-omgevingen. Naast verschillende freeware tools biedt Immidio een profielmanagementoplossing en een
applicatie-zelfbedieningstoepassing. Immidio ontwikkelt zijn "point solutions" in nauw overleg met klanten, gelieerde virtualisatie-experts en de internationale virtualisatiegemeenschap die is georganiseerd in de Microsoft MVP- en Citrix CTP-programma's. Meer dan 10.000 IT-professionals hebben Immidio's producten in hun organisaties geïmplementeerd. Immidio levert de producten met behulp van een internationaal netwerk van partners en distributeurs.

TD Azlan