Provincie Antwerpen


20 000 gezinnen schrijven in voor groepsaankoop groene energie provincie Antwerpen Laatste inschrijvingsdag vrijdag 1 oktober 2010

20 000 inschrijvers. U leest het goed. Vorige week woensdag konden we tijdens het persmoment trots aankondigen dat er reeds 10 000 mensen hadden ingeschreven voor de groepsaankoop 100% groene stroom van de provincie Antwerpen. 1 week later is het aantal inschrijvers verdubbeld, vanavond bereiken we de kaap van 20 000 inwoners.

Wie nog mee wil springen op de kar heeft nog tot vrijdagavond 1 oktober de tijd om in te schrijven. Om middernacht sluit de provincie Antwerpen de inschrijvingsperiode definitief af. Inschrijven kan digitaal en vrijblijvend op www.samengaanwegroener.be. Deelnemers krijgen na de online veiling van 4 oktober een gepersonaliseerd voorstel in hun mailbox. Dan kunnen ze zien welke besparing de groepsaankoop voor hen oplevert. Daarna hebben deelnemers de tijd tot 14 november om definitief te beslissen om van energieleverancier te veranderen.

Laatste infovergadering Kalmthout op donderdag 30 oktober Gedeputeerde Inga Verhaert geeft een laatste toelichting over de actie op donderdagavond 30 oktober in Kalmthout. De infovergadering vindt plaats in het O*KA, Kapellensteenweg 234, 2920 Kalmthout. Iedereen is welkom. Wie zijn laatste jaarfactuur bij heeft, kan meteen ter plaatse inschrijven.
Provincie Antwerpen