frontale aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's. Deze aanrijding vond plaats op de N271 ter hoogte van 103.8 hm. Door een onbekende oorzaak kwam de 50-jarige bestuurder uit Gennep op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een personenauto. Op dit moment zijn de gegevens nog niet bekend van deze tegenligger. De beide bestuurders raakten door deze aanrijding gewond en de bestuurder uit Gennep raakte door deze aanrijding bekneld. De brandweer moest de man uit zijn voertuig bevrijden en hij werd met een traumahelicopter overgebracht naar een ziekenhuis. afz: Politie Limburg-Noord

Twee gewonden na frontale botsing in Bergen (L)


Datum: 29-09-2010
Tijd bericht: 18:57
Plaats: Bergen

Op woensdag 29 september omstreeks 17.15 uur heeft er een frontale aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto's. Deze aanrijding vond plaats op de N271 ter hoogte van 103.8 hm. Door een onbekende oorzaak kwam de 50-jarige bestuurder uit Gennep op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een personenauto.

Op dit moment zijn de gegevens nog niet bekend van deze tegenligger. De beide bestuurders raakten door deze aanrijding gewond en de bestuurder uit Gennep raakte door deze aanrijding bekneld. De brandweer moest de man uit zijn voertuig bevrijden en hij werd met een traumahelicopter overgebracht naar een ziekenhuis.