Gemeente Barneveld


Inloopavond werkzaamheden Burg. Kuntzelaan/Gasthuisstraat

Binnenkort start de aannemer met de werkzaamheden voor de herinrichting van de Burgemeester Kuntzelaan en de kruising met de Gasthuisstraat. De belangrijkste reden om de Burgemeester Kuntzelaan en de Gasthuisstraat aan te pakken is de doorstroming van het verkeer. De buitenruimte wordt heringericht en de verkeersinstallaties worden vervangen. Tegelijk pakt de gemeente ook de riolering onder deze straten aan. De gemeente organiseert voorafgaand een inloopavond voor omwonenden en geĂŻnteresseerden op woensdag 20 oktober 2010.

Op deze inloopavond kunt u de tekeningen bekijken van de verkeerssituatie tijdens de periode dat de werkzaamheden plaats vinden. Daarbij geef ik u informatie over de bereikbaarheid van de omgeving. Natuurlijk is er de gelegenheid om uw vragen te beantwoorden over de verkeersafwikkeling en de (planning van de) werkzaamheden.

De inloopavond is op woensdag 20 oktober in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 2. U kunt tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl