RTL Group

Robert en Dyanne verenigen krachten in nieuwe afleveringen 'Look Of Love'

De unieke samenwerking tussen Robert ten Brink en Dyanne Beekman heeft afgelopen voorjaar bijzondere resultaten opgeleverd. Het Look Of Love-duo heeft toen met succes alles op alles gezet om liefdes die ooit mooi waren, te redden van de ondergang. Vanaf woensdag 20 oktober verenigen ze wederom hun krachten en zijn ze sterker terug dan ooit.

Acht stellen die er samen niet meer uitkomen, gaan in Look Of Love nog één keer tot het uiterste om hun relatie te redden en nieuw leven in te blazen. Robert en Dyanne nemen hen mee in een bijzonder traject, waarbij ze een week lang van elkaar worden gescheiden. Er volgt een confrontatie met zichzelf en na het aanreiken van bruikbare aanknopingspunten, wordt de vicieuze cirkel, waar zij zich in bevinden, doorbroken. Afstand en ruimte zijn de sleutelwoorden, waarbij de input van Robert en Dyanne cruciaal is. Garanties bestaan niet in de liefde en op het moment van hereniging is de spanning dan ook steeds weer om te snijden.
De eerste aflevering gaat diep in op het verhaal van Marco (39) en Belinda (42). Een misstap van Belinda, nu tien jaar geleden, dreigt haar relatie en haar gezin alsnog uiteen te drijven. Ze ging ooit kortstondig vreemd en de prijs die ze daarvoor heeft moeten betalen is hoog. Hoewel Marco er destijds voor koos om toch samen verder te gaan, is het leven sindsdien gevuld met verwijten. Dagelijkse ruzies gaan over van alles en nog wat, maar eigenlijk over niets. Na tien jaar vechten, zijn zowel Belinda als Marco aan het eind van hun Latijn. Robert ten Brink en Dyanne Beekman wagen een laatste poging, maar is deze liefde nog wel te redden?

Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf woensdag 20 oktober, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal van Robert en Dyanne is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.