Geert Grote Universiteit


PERSBERICHT

Stoop opent Academisch Jaar Geert Grote Universiteit

Deventer, 18 oktober - Prof. Dr Jan W. Stoop opent op 20 oktober 2010 het academisch jaar van de Geert Grote Universiteit in Deventer met de lezing "Darwin, Liefde en God: Met een Medische Bril door de Theologie". Tevens krijgt hij het eerste exemplaar van het gelijknamige boek van zijn hand uitgereikt. Prof. Stoop is emeritus hoogleraar Kindergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en oud-directeur van Het Wilhelmina Kinderziekenhuis aldaar.

Het universiteitsbestuur zal vervolgens het nieuwe Vademecum van de Geert Grote Universiteit 2010-2011 presenteren. Het GGU-jaarprogramma loopt van oktober tot juli, zoals bij de meeste Europese universiteiten te doen gebruikelijk is.

Plaats: Bibliotheca Launiana, Stromarkt 18-D, Deventer. Tijd: woensdag 20-10- 2010 van 17 tot 19 uur.
Vrij toegankelijk.

Een recensie-exemplaar van "Darwin, Liefde en God" kunt u bestellen door een bericht met de adresgegevens van uw medium te sturen naar: info@deventeruniversitairepers.nl
Een gratis exemplaar van het universiteitsprogramma kunt u bestellen door een bericht met uw adresgegevens te sturen naar info@geertgrote-univ.nl . U kunt het Vademecum ook afhalen bij het Universiteitssecretariaat.

===



Geert Grote Universiteit