Gemeente Grave

20 oktober: Informatiebijeenkomst mantelzorgers

De Steunpunten Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep en Labyrint in Perspectief organiseren op 20 oktober om 20.00 uur in de Bilderbeekstraat 44 te Boxmeer een informatiebijeenkomst over de binnenkort te starten Contactgroep voor familieleden en naasten (mantelzorgers) van mensen met psychische
problemen. Â
Â

Â

Psychische problemen

Vaak heeft het ingrijpende gevolgen als iemand uit je naaste omgeving psychische klachten krijgt. Je maakt je zorgen, voelt je verantwoordelijk en misschien heb je last van schuldgevoelens. Je krijgt vaak meer of andere zorgtaken, wat belastend kan zijn.

Op deze avond zullen vrijwilligers van Labyrint in Perspectief informatie geven over de contactgroep voor mensen die zorgen voor iemand met psychische problemen die binnenkort van start gaat in Boxmeer.

Â

Contactgroep

De groep komt iedere maand bij elkaar en wordt geleid door 2 vrijwilligers van Labyrint in Perspectief. De informatiebijeenkomst en de contactgroep zijn bedoeld voor mensen uit het Land van Cuijk en gemeente Gennep en er zijn geen kosten aanverbonden.

Â

Informatie en aanmelding:

Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk, 0485-313270, mantelzorglvc@pantein.nl

Steunpunt Mantelzorg Gennep, 0485-512934, maasduinen@synthese.nl

Â

Â

Â