Qurius NV

Qurius en Ricoh lanceren Invoice Workflow

Geautomatiseerde documentenstroom geeft controle en overzicht van het inkoopproces

ZALTBOMMEL - 12 oktober 2010 - Invoice Workflow is de gezamenlijke oplossing van Qurius en Ricoh waarbij de volledige documentstroom van inkooptrajecten geautomatiseerd wordt. Zo bieden we klanten controle en overzicht over het inkoopproces, waterdicht en direct gekoppeld aan de financiële administratie. Qurius en Ricoh streven beiden naar het leveren van duurzame, innovatieve producten en technologieën en helpen hun klanten processen efficiënter en slimmer in te richten. Met als resultaat lagere kosten en hogere productiviteit.

Leen Zevenbergen, Qurius NV: "Wij willen leidend zijn in het leveren van duurzame IT-oplossingen. Ricoh heeft dezelfde passie voor duurzaamheid en innovatie en we zijn ervan overtuigd dat we samen onze klanten een stap verder brengen in het realiseren van nieuwe manieren van werken, oftewel meer efficiëntie, betere processen en een hogere productiviteit."

Patrick Roelandt, Ricoh Nederland: "Ricoh helpt klanten al jaren bij de transitie van omslachtige papieren naar efficiënte digitale bedrijfsprocessen. Innovatie en een duurzaam resultaat staan daarbij voorop. Samen met Qurius kunnen we nog een stap verder gaan, het hele proces en bijbehorende IT oplossingen worden duurzaam digitaal."

Met de totaaloplossing van Qurius en Ricoh worden inkoopfacturen gedigitaliseerd en automatisch verwerkt in het ERP-systeem van de klanten. Invoice Workflow vereenvoudigt de verwerking van de stroom van inkoopfacturen die dagelijks binnenkomt. De oplossing biedt volledige transparantie in verwerken van inkoopfacturen. Het is daarnaast eveneens mogelijk om het inkoopproces te integreren in een SharePoint portal, dat steeds meer bedrijven gebruiken voor het managen en beheren van kennis en documentatie. Hiermee kunnen bijvoorbeeld workflows voor goedkeuring worden ingericht. Qurius en Ricoh zijn beiden Microsoft Gold Certified Partner.

Einde bericht

.