Rabobank Nederland


---

Rabobank Foundation en Publieke Sector trekken samen op

20-10-2010 | MVO

Op donderdag 14 oktober vond het toekomstcongres voor de zorg van STG plaats. Onderwerp tijdens het congres was "Moedig leiderschap in de gezondheidszorg."
Rabobank Foundation en Publieke Sector trekken samen op

Michel van Schaik, senior banker gezondheidszorg RI CCN, gaf een presentatie over Diagnose 2025 en de visie van de Rabobank op ondernemerschap en leiderschap in de zorg. "De bedrijfsrisico's in de sector nemen toe en dit vraagt om ondernemende ondernemers met een visie". Tijdens het congres werd ook de Zorginnovatieprijs uitgereikt. De Rabobank Foundation was eveneens aanwezig aangezien zij een aantal kanshebbers voor deze prijs een steuntje in de rug hebben gegeven. Ook tijdens het congres en in de stand hebben we veel goede en inspirerende nieuwe ideeën gehoord en veel initiatiefnemers attent gemaakt op de vele mogelijkheden die er zijn binnen de Rabobank. Niet alleen bij de Rabobank Foundation maar ook bij het Projectenfonds van de Rabobank.

Gezamenlijk hebben we laten zien dat de Rabobank echt een bank met ideeën is en veel kan betekenen voor de gezondheidszorg en alle nieuwe initiatieven die worden genomen. De komende jaren staat de gezondheidszorg voor een grote inspanning en worden er veel nieuwe plannen gemaakt. De Rabobank is als maatschappelijk betrokken bank een goede partner om mee samen te werken, dat hebben we tijdens dit congres goed onder de aandacht kunnen brengen.


* www.rabobank.nl/bedrijven/speciaal_voor/publieke_sector/
* www.rabobankfoundation.nl

* www.rabobank.com/projectenfonds

---