Gemeente Echt-Susteren


Adoptieplan gemeentelijke rotondes

Enkele jaren geleden heeft de gemeente Echt-Susteren beleid geschreven voor de inrichting en het beheer van de middengedeelten van rotondes. Lokale ondernemers krijgen de mogelijkheid om het onderhoud van een rotonde uit te voeren in ruil voor het voeren van reclame.

Â

Als de rotonde nog ingericht moet worden dan levert de gemeente een financiële bijdrage voor de aanleg van het plan. Vervolgens neemt de betreffende ondernemer het beheer van de gemeente over in ruil voor het mogen voeren van reclame. De wijze waarop reclame gevoerd mag worden is uiteraard verbonden aan een aantal regels.

Â

Eerste rotondes geadopteerd

Inmiddels zijn de eerste rotondes geadopteerd door Eric Merkx boomverzorger en hovenier uit Koningsbosch en Helianthus hovenier uit Echt. Binnenkort zal ook Hans Linders hovenier uit Sint Joost een overeenkomst met de gemeente aangaan.

Â

Meer informatie

Nadere informatie over dit onderwerp is te verkrijgen via de gemeente Echt-Susteren, R.M. Vogten. Telefoonnummer: 0475-478478

Â

Â

Onderschrift foto:

Ondertekening van het adoptiecontract voor de rotonde Wilhelminalaan-Olmstraat door Saïd Hoofwijk, eigenaar van Helianthus hovenier uit Echt.

Â