Gemeente Geldermalsen

Gemeente en woningcorporatie op zoek naar woonwensen

Wat vinden inwoners, huurders, kopers belangrijk wanneer het om hun woning en woonomgeving gaat?

De gemeente Geldermalsen en Woningcorporatie KleurrijkWonen starten volgende week met een onderzoek naar de woonwensen van huurders en kopers. Het onderzoek moet antwoord geven op vragen als: voor wie zijn welke woningen nu en in de toekomst nodig? Om hoeveel woningen gaat het, waar en in welke prijsklasse? En wat vinden inwoners belangrijk als het gaat om de woonomgeving en voorzieningen?

Deelname is belangrijk voor afstemming van vraag en aanbod

Met behulp van de resultaten uit het woningmarktonderzoek worden nieuwe ruimtelijke plannen en toekomstige fases van al lopende grotere woningbouwprojecten in de nabije toekomst zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de inwoners van Geldermalsen. Om goed beeld te krijgen van de woonwensen van haar inwoners hopen gemeente en woningcorporatie natuurlijk op een grote deelname aan het onderzoek.

Enquête via internet en telefoon

Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Companen uit Arnhem. Alle huishoudens in Geldermalsen krijgen volgende week een uitnodiging om deel te nemen in de bus. Deelname kan heel eenvoudig via internet. In de uitnodiging staan daarvoor de instructies. Wie niet via internet deelneemt, wordt mogelijk gebeld door één van de enquêteurs van Companen. Uiteraard vindt de verwerking van de gegevens anoniem plaats.

Starters op de woningmarkt kunnen ook meedoen

Naast de huishoudens worden ook specifiek de nog thuiswonende jongeren (tussen 18 en 30
jaar) uitgenodigd om via internet aan het onderzoek deel te nemen. Het kan dus zijn dat er twee of meer brieven op één adres worden bezorgd.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258