Gemeente Onderbanken


Fotografen gezocht! Doe mee aan de fotowedstrijd âTypisch Onderbankenâ

Houdt u van fotograferen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd âTypisch Onderbankenâ. Van 20 oktober tot 20 november kunt u fotoâs insturen van plaatsen, personen, gebouwen en evenementen die kenmerkend zijn voor onze gemeente. Daarmee maakt u kans op een van de drie pakketten met streekproducten.

Typisch Onderbanken

Wat is typisch voor Onderbanken? Zijn het de dorpskernen, de monumentale hoeves, de natuur of toch de verenigingen en instellingen? We zijn benieuwd naar ùw kijk op Onderbanken. U kunt zoveel fotoâs insturen als u zelf wilt. De enige voorwaarde is dat ze van voldoende kwaliteit zijn (hoge resolutie).

Deelname

U kunt uw fotoâs met uw gegevens opsturen naar
fotowedstrijd@onderbanken.nl. Doe dat a.u.b. vóór 20 november 2010. Vermeld bij elke foto duidelijk de naam van de fotograaf en het onderwerp of de locatie van de foto. In Onderbanken Journaal van 1 december maken we de winnaars van de pakketten met streekproducten bekend. Zij krijgen ook persoonlijk bericht.

We gebruiken de ingezonden fotoâs voor publicatie in onder meer de nieuwe gemeentegids en op onze website. Door het insturen van uw foto(âs) gaat u akkoord met het rechtenvrije gebruik van deze fotoâs door de gemeente Onderbanken. Uiteraard vermelden we bij gebruik altijd de naam van de fotograaf.