Syntens

M2i laat zien hoe MKB-bedrijven met materialen innoveren

Op 16 december aanstaande vindt de jaarlijkse, succesvolle M2i MKB-materialen innovatiedag plaats, dit jaar in de Expo te Houten.

Innoveren met materialen

Veel industriële innovaties worden gerealiseerd door het vernieuwen en het toepassen van nieuwe materialen. M2i laat de resultaten zien van een aantal succesvolle innovatie trajecten die door MKB bedrijven individueel of in cluster verband zijn uitgevoerd. Waar haalt u de kennis vandaan? Hoe doet u dat? Hoe financiert u dat? Met wie kunt u samenwerken? Tijdens de M2i MKB-materialen dag zullen deze en andere vragen aan bod komen. Aan de hand van een groot aantal projecten, welke door M2i samen met andere kennis partijen zijn uitgevoerd, zult u zelf kennis opdoen, zien wat andere MKB bedrijven bereikt hebben, en ervaren hoe ook u kunt profiteren van de subsidie mogelijkheden. De MKB materialen innovatie dag wordt georganiseerd rond 4 thema's:

Â

* Verbinden van materialen

* Micro bewerken van materialen

* Ontwerpen met materialen

* Composietmaterialen

Â

Mis het niet en zet 16 december vast in uw agenda. Het complete programma is binnenkort op de website van M2i ( www.m2i.nl ) te vinden. U kunt zich elektronisch op onze website aanmelden voor Innoveren met Materialen.